ЗАЩО WIKI? ЗАЩО PLOVDIV? ЗАЩО LEAKS?

WIKIPLOVDIVLEAKS е бърз информационен поток за случващото се в живота ни

ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА, ВИЖ ИСТИНАТА! е апел към тебе, читателю, за да не бъдеш жертва на голямата илюзия, а да живееш пълноценно, без заблуди, тук и сега!

ПОД ПРИКРИТИЕ е рубрика за политика, икономика, анализи и прогнози, местни и национални новини. За всичко, което е табу за традиционните медии

СЕКСЪТ И ГРАДЪТ е рубрика за обективния и субективния свят на човека и обществото, за ситуации, сблъсъци и междуличностни отношения, поднесени живо, модерно и с намигване към вечните житейски теми.

КЛЮКАРКАТА е рубрика с факти от бледожълто до сигналнооранжево из живота на известните.
АКО Е ПРИ НАС, НЕКА Е ГУРМЕ…Рубрика за храненето като философия, култура на общуване, за храненето като отношение и споделяне, за това как да се храним красиво и да се обичаме чрез храната, а не да се изтезаваме и самонаказваме чрез диети.

ЕЗИК МОЙ
Рубрика за езика като етнически белег, идентичност, повод за себеуважение и средство, с което да изразим най-фините полъхвания на душата. И над всичко това всевластната норма – Нейно Величество ГРАМАТИКАТА.

2 comments on “ЗАЩО WIKI? ЗАЩО PLOVDIV? ЗАЩО LEAKS?

  1. RedБул on said:

    Поздравления! Нещо свежо и оригинално, извън клишетата! :)

  2. DDimitroff on said:

    Благодаря от името на екипа на списанието. Вербалната ни енергия е насочена към читателите, които не търсят готови отговори, които ценят словото и свободата му. Вашата оценка ни дава вяра, че усилията си струват.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.