Две в едно – номинации и елиминации, в Биг Брадър

izpovedalniata

Поостарялото “звездно” войнство от минали сезони на шоуто нахлу шумно в утихналата след виковете на Фънки и крясъците на Златка къща, нахвърли се върху храната и пиячката, след което потъна в съдържателни спомени за звездното си присъствие в културния живот на България. С изключение на шумно обещаваното балканско присъствие, от което видяхме само две македонски дзвезди, всички други стари муцуни са донякъде досадно познати не само от старите си участия, а и от търкалянето им по различни къде интересни, къде откровено тъпи шоута.

Ако можем да се доверим на щатната психоложка Ани Владимирова, всички те много, ама много, са израснали и са се развили – емоционално, интелектуално, професионално и още много …ално. Вероятно да си пребоядисаш косата от руса в червена е белег за зрялост според позитивистката школа в модерната психология. За сравнително интелигентната публика на Биг Брадър, която не разбира комерсиално позитивното мислене на силиконени психоложки, обаче стана ясно, че единственият, който е инвестирал “славата” си от участие в риалити и е понатрупал интелектуален капитал, е Стойка. На останалия фронт – нищо ново, освен… “поомачкани чаршафи”.

Учудващо за всички беше изгонването на Панайот, но това е разбираемо, предвид избора за победител във ВИП изданието – Орлин, чийто модел на поведение, вдигна високо естетическата летва на зрителите и повиши медийната им култура.

Останалите участници заедно със дзвездното балканско присъствие не заслужават да бъдат идентифицирани на този етап, защото все още са само  шумен фон.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.