ЗА НАС

ВИЗИЯ И МИСИЯ :

Ние сме нова медия в Пловдив и нашата цел е да свържем града на тепетата с хората, които го обичат, харесват, мразят, критикуват, но никога не са безразлични към него. Имаме амбицията да покажем многобройните лица на Пловдив чрез лицата на неговите граждани – пловдивчани, които са политици, управленци, артисти, спортисти интелектуалци и всички онези, които са душата и сърцето на нашия град.
Мисията ни е да пишем за активните хора, за които информацията е културен капитал, но и забавление – част от удоволствието да живееш.
Наша основна ценност е да отстояваме свободата на словото, правото да си различен, привилегията да избираш.
Нашият дълг е истината, затова ще повдигаме завесата чрез различните рубрики с имената на филмови заглавия. Ние вярваме, че добрата медия е театър на въображението, който, без да бяга от обективността, е територия на креативния дух.

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме млади, високо образовани, модерни, със силно творческо присъствие, с ярък и самобитен стил, който ще ви провокира и няма да ви остави безразлични. Професионалните търсения на екипа ни са свързани с различните гледни точки, пораждащи дебат в обществото, защото при сблъсъка на мнения, ставаме по-независими, по-социално компетентни, по-информирани, а защо не и по-толерантни. Всичко това в името на свободата, свободата като висш идеал и състояние на духа.

ЗАЩО WIKI? ЗАЩО PLOVDIV? ЗАЩО LEAKS?

WIKIPLOVDIVLEAKS е бърз информационен поток за случващото се в живота ни

ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА, ВИЖ ИСТИНАТА! е апел към тебе, читателю, за да не бъдеш жертва на голямата илюзия, а да живееш пълноценно, без заблуди, тук и сега!

ПОД ПРИКРИТИЕ е рубрика за политика, икономика, анализи и прогнози, местни и национални новини. За всичко, което е табу за традиционните медии

СЕКСЪТ И ГРАДЪТ е рубрика за обективния и субективния свят на човека и обществото, за ситуации, сблъсъци и междуличностни отношения, поднесени живо, модерно и с намигване към вечните житейски теми.

КЛЮКАРКАТА е рубрика с факти от бледожълто до сигналнооранжево из живота на известните.
АКО Е ПРИ НАС, НЕКА Е ГУРМЕ…Рубрика за храненето като философия, култура на общуване, за храненето като отношение и споделяне, за това как да се храним красиво и да се обичаме чрез храната, а не да се изтезаваме и самонаказваме чрез диети.

ЕЗИК МОЙ
Рубрика за езика като етнически белег, идентичност, повод за себеуважение и средство, с което да изразим най-фините полъхвания на душата. И над всичко това всевластната норма – Нейно Величество ГРАМАТИКАТА.
Д-Р ХАОС е рубрика за това как да превърнем хаоса като метафора на физическата и душевна болка в космос (ред) като метафора на здравето, на външната и вътрешната красота и хармония.

ДОКТОР ХАОС
Рубрика съдържаща въпроси и отговори, отнасящи се до нашето психично, физиологично и емоционално здраве, за това как да се научим да мислим красиво, за да превърнем живота си от неуправляем хаос в управляем космос.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.