Бърнаут във ВИП Брадър

izpovedalniata

Абсолютен синдром на професионалното изчерпване наблюдаваме в последните дни на ВИП шоуто. Краят му  иде, а с него и умората, умората, която струи от тези хора. Умора, която те донесоха отвън, изчерпили себе си, изпепелили душите си в преследването на  славата и успеха. Оказа се, че така наречените звезди, с едно – две изключения, са хора, остарели, уморени, скучни, заменили музите си с алкохол, храна, парцалки, курорти…и много суета.

Фънки наистина е в депресия, как иначе да понесем факта , че разрежда червеното вино с Фанта Портокал и поглъща безумно количество храна. Златка отново  ни направи съпричастни на поредната си необяснима невротична криза. Все бяхме чували за истерясали звезди, ама това мъчение всяка вечер може да подлуди и хора с ампутирана лимбична система. Тризначките – да те е страх да ги погледнеш с тези безумно грозни очила и с неуместни прически, с които се опитват да минимизират липсата на индивидуалност и интелект.  Къци – все така очарователно инфантилен с разрошените си руси къдри, вероятно разплаква своите бивши поостарели фенки, но да не забравяме конкуренцията на Сюлейман Великолепни. Багата -  още  недоразвил  втората си сигнална система…тук спира въображението ми. Патрашкова, която отвън е още по-дразнеща в опитите си да овладее превъзбудата  и да скрие разочарованието си от българите, които недооцениха високия й и  изискан журналистически стил. Никол! За бога! С този смехотворен дрескод на ВИП персона! Някой забелязал ли е обувките, с които се разхожда в къщата това момиченце? Та те са подходящи за млада ромка, която ги обува на сватбата на сестра си. А обеците на Марияна ! Иде ми да я съпортна за този избор, но някак си нямам сили.

А гостите! Петьо Блъсков – неподготвен, остарял дори не направи опит да имитира  интерес.  Ирина Сарачинова – пълна негова  противоположност – досадна, активна,  претенциозна, с прическа, която не искам да си спомням. Крум Савов – плейбой, загубил аурата си, превърнал се в  глава на семейство. Водещият – предсказуем и изтъркан. Някой помисли ли за нас, зрителите? Нямаме хляб,  а и зрелището не струва.

Кого харесваме най-малко? Мисля, че “Неуспелият остарял  Гяуров” трябва да си ходи. Голямата оперна  сцена го чака, за да ни радва на нея с гласа си, да дава пример на младите как да не харесват Азис, а  Риголето… Тоя пък кой беше?

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.